نتایج جستجو برای عبارت :

زرچوبه

عفونت داخلی
جناب غنی زاده عزیز دستور العمل فرمودن:
در قرنطینه دوره دوهفته 
سالن دار ها بعد از زینکو زرچوبه میدن به پرنده البته چوب زرچوبه رو آسیاب می کنن تا از اصل بودن و خالص بودنش اطمینان حاصل کنن. باعث خر.ج عفونت احتمالی میشه
سیب ماهیانه یک بار
روز گذشته که داشتم مستند مسابقه خانه ما را نگاه می کردم هوس! اشکنه کردم! البته نه ازون مدل اشکنه ای که داخل برنامه توسط یکی از شرکت کننده ها پخته شد!
وقتی سرچ کردم در کمال نا‌باوری انواع مختلفی ازین غذا را دیدم که از بین اون ها اشکنه کشک واسم آشنا اومد و دل پذیر چون تخم مرغ نداشت و...
 
خلاصه که :
مواد لازم :
پیاز
کشک
نمک و فلفل و زرچوبه
نعنا
گردو
 
روش :
پیاز را داخل روغن داغ ریخته تفت داده تا طلائی شود...زرچوبه زده ، تفت داده...نعنا زده، تفت داده..کشک
روز گذشته که داشتم مستند مسابقه خانه ما را نگاه می کردم هوس! اشکنه کردم! البته نه ازون مدل اشکنه ای که داخل برنامه توسط یکی از شرکت کننده ها پخته شد!
وقتی سرچ کردم در کمال نا‌باوری انواع مختلفی ازین غذا را دیدم که از بین اون ها اشکنه کشک واسم آشنا اومد و دل پذیر چون تخم مرغ نداشت و...
 
خلاصه که :
مواد لازم :
پیاز
کشک
نمک و فلفل و زرچوبه
نعنا
گردو
 
روش :
پیاز را داخل روغن داغ ریخته تفت داده تا طلائی شود...زرچوبه زده ، تفت داده...نعنا زده، تفت داده..کشک
ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ادامه مطلب
مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو  3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
 
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد می‌کنیم ...کره را آب می‌کنیم پیاز را بهش اضافه می‌کنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه می‌کنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمی‌کنیم... سیر را اضافه می‌ک
زمان تقریبی یک ساعت
مواد لازم:
۱۲۵ گرم گوشت
3ق سوپ خوری آرد نخودچی (در صورت تمایل)
یک پیاز متوسط
یک ق چای خوری موسیر (در صورت تمایل)
یک ق س جعفری خشک (در صورت تمایل)
نمک/فلفل/زرچوبه به مقدار لازم
۱ ق چ تخم کتان (در صورت تمایل)
۶عدد قارچ (ساید دیش)
۲۰عدد گوجه گیلاسی (ساید دیش)
روش
گوشت را با پیاز ،آرد نخودچی،نمک ،فلفل،زرچوبه،موسیر و... ترکیب و ورز داده میشه و روی کاغذ فر چیده میشه و پهنش کردم (یعنی نباید ضخامت داشته باشه). و روی همش چند قطره روغن زیتون ر
زمان تقریبی : 90 دقیقه
مواد لازم:
کرفس = 2 دسته    یک دسته
نعنا خشک = 20 گرم  نعنا و شنبلیله
گوشت چرخ شده 250 گرم  به جای گوشت لوبیا چیتی زدم
پیاز =2  متوسط یکی بزرگ را به صورت پیاز داغ
سیر = یک حبه نزدم
زرچوبه/نمک/فلفل /زعفران /آبلیمو (یا ابغوره! یا لیمو عمانی )  نمک و فلفل و لیمو عمانی
رب سرخ شده
روش
کرفس را خرد کردم با حرارت ملایم تفت ش دادم (بدون روغن) تا حدی که آبش بره و رنگش عوض بشه
گوشت ها را با پیازی که نگینی خرد شده حسابی تفت دادم ( گوشت و پیاز را همز
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز* 200 الی 300 گرم لوبیا سبز* 3 عدد سیب زمینی کوچک یا 2 عدد سیب زمینی متوسط* 3 عدد تخم مرغ* 1 عدد هویج* 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ* 1 قاشق چایخوری پودر کاری* زعفران به مقدار لازم* نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه کوکوی لوبیا سبزابتدا لوبیاهارو ریز میکنیم و داخل ماهی تابه با حرارت ملایم و مقدار خیلی کم روغن و نمک تفت میدیم خود لوبیا آب میندازه و نیازی به آب برای پختن نداره .حالا هویج خورد شده، پیاز داغ، زرچوبه، ن
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ یکی از انواع ناگت های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دار خیلی فوری هم آماده سرو می شود. ناگت مرغ شباهت زیادی به کوکوی مرغ دارد البته همانطور که می دانید ناگت ها به صورت سوخاری طبخ می شوند
مواد لازم ناگت مرغ
1 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
150 گرم پنیر پیتزا
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت مرغ
زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت
مواد لازم
گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب
پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی
رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر
شکر 2 قاشق/شیره انگور
گردو {و بادام} آسیاب شده
زعفران
کره
آلو بخارا
روش :
یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذ
زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت
مواد لازم
گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب
پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی
رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر
شکر 2 قاشق/شیره انگور
گردو {و بادام} آسیاب شده
زعفران
کره
آلو بخارا
روش :
یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذ
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش قزوینی‌های قدیمی
«قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسمش قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر که هم حظ بصری دارد و هم طعمی لذیذ و به یاد ماندنی. قزوینی‌های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان‌های قدیم سر می‌شود.
 
مواد لازم :

گوشت  قیمه شده
 ۲۰۰ گرم

 خ
چند روز پیش داخل استوری های پیج شف طیبه یه نون پخته شد که ترکیباتش این ها بود  ولی من خرما و رازیانه و سیاه دانه نزدم و حس کردم باید هل بزنم!
خلاصه که مواد به شکل نون های دیگه آماده کردم به این شکل که مخمر و یک لیوان آب گرم و شکر را گذاشتم تا عمل بیاد!
به دو ملاقه! از آردم که آرد کامل بود  زرچوبه و زنجبیل  و نمک اضافه کردم به اضافه اندکی روغن هسته انگور و ترکیبشون کردم بعد مخمر عمل اومده را به این ترکیب اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعد کم کم آرد را ا
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
چند روز پیش داخل استوری های پیج شف طیبه یه نون پخته شد که ترکیباتش این ها بود  ولی من خرما و رازیانه و سیاه دانه نزدم و حس کردم باید هل بزنم!
خلاصه که مواد به شکل نون های دیگه آماده کردم به این شکل که مخمر و یک لیوان آب گرم و شکر را گذاشتم تا عمل بیاد!
به دو ملاقه! از آردم که آرد کامل بود  زرچوبه و زنجبیل  و نمک اضافه کردم به اضافه اندکی روغن هسته انگور و ترکیبشون کردم بعد مخمر عمل اومده را به این ترکیب اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعد کم کم آرد را ا
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
۲ پیمانه برنج
۱ عدد سینه مرغ
۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۳۰ گرم کره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
۲ پیمانه برنج
۱ عدد سینه مرغ
۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۳۰ گرم کره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
ادامه مطلب
مواد لازم
2 عدد سینه مرغ (و...)
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد هویج
1 ق س کره
3 ق م رب گوجه فرنگی
نمک /فلفل/ زعفران (یا زرچوبه)
 
روش
پیاز را نگینی خرد کردم و بدون روغن تفت دادم بعد سینه مرغی که به قطعات دو سانتی تقسیم شده بود و کره را به پیاز اضافه کردم و تفت دادم.
گوشه ی قابلمه (تابه) رب را اضافه کردم و تفت دادم بعد که یکم خامیش گرفته شد با مواد دیگه داخل قابلمه ترکیب کردم و بعد از تفت دادن آبجوش اضافه کردم و شعله را تیز کردم وقتی آب با مواد به جوش اومد در قابل
فکر کنم اکثرمون از لذیذ بودن غذا‌های شمالی
شنیده باشیم و در صورتی که تستشون کرده باشیم صد در صد این گفته رو تصدیق
میکنیم. در مطلب امروز میخوام براتون طرز تهیه یه خورشت فوق العاده لذیذ
گیلانی رو بگم به اسم گمج کباب. مواد تشکیل دهنده گمج کباب تقریبا شبیه
کباب ترش گیلانی هستش، اما با کمی آب داخل ظرف‌های سفالی مخصوص که گمج نام
دارن پخته میشه. این مطلب رو ببینین تا هم با گمج آشنا بشین و هم طرز تهیه
گمج کباب رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه گم
همه ما ایرانی ها به پلو علاقه داریم و سعی می کنیم در بیشتر وعده های غذایی خود از برنج استفاده کنیم.در یکی از مطالب همین سایت طرز تهیه پلو یونانی خوش طعم و مجلسی را آموزش دادیم.اما در این بخش میخواهیم به سراغ یک غذای خوشمزه جنوبی برویم.و آن هم میگو پلو جنوبی است.
از طرفی این روزها افراد زیادی را می بینیم که بدلیل آگاهی از مضرت گوشت قرمز،تصمیم به استفاده از گوشت سفید همچون ماهی و میگو گرفته اند.هرچند به عقیده کارشناسان تغذیه باید به‌طور مرتب و ه
همه ما ایرانی ها به پلو علاقه داریم و سعی می کنیم در بیشتر وعده های غذایی خود از برنج استفاده کنیم.در یکی از مطالب همین سایت طرز تهیه پلو یونانی خوش طعم و مجلسی را آموزش دادیم.اما در این بخش میخواهیم به سراغ یک غذای خوشمزه جنوبی برویم.و آن هم میگو پلو جنوبی است.
از طرفی این روزها افراد زیادی را می بینیم که بدلیل آگاهی از مضرت گوشت قرمز،تصمیم به استفاده از گوشت سفید همچون ماهی و میگو گرفته اند.هرچند به عقیده کارشناسان تغذیه باید به‌طور مرتب و ه
 
 
ادویه پلو:
مخلوط گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل.
این ادویه برای مصرف در کلم پلو، هویج پلو و قیمه پلو بسیار مناسب است.
ادویه آبگوشت:
مخلوط زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک.
به نظر خیلی ها آبگوشت ادویه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی های بیرون پز این قدر خوشمزه اند.
ادویه ترشی:
مخلوط نع
اگه سبزی کوکوی  آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره … کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده میشه و گاهی هم ساده درست میشه
مواد لازم برای تهیه کوکوی سبزی
۴۰۰ گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
زرشک و گردو در صورت تمایل برای تزیین
نمک فلفل و
  1.زرد چوبه وشیر  
اولین راهکاری که به شما توصیه می‌کنیم ترکیبی از شیر و زردچوبه است. زردچوبه فواید زیادی دارد از پیشگیری از سرطان گرفته تا درمان افسردگی. زردچوبه نه تنها می‌تواند پوست را کاملا پاکسازی کند بلکه ترکیب آن با شیر نیز می‌تواند رشد موهای ناخواسته را متوقف کند. یک قاشق غذاخوری شیر و پودر زردچوبه را ترکیب کنید تا خمیر مانند شود. با این خمیر به آرامی بالای لب‌تان را با انگشت بمالید و بگذارید خشک شود و سپس صورت خود را با آب بشویید.
امروزه غنی سازی خوراکی های مختلف با انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و مواد موثره ی گیاهی به یکی از روند های اصلی در محصولات مواد غذایی تبدیل شده است. در روش غنی سازی یک یا چند ماده مغذی به مواد غذایی در شرایطی که آن مواد در غذا به طور طبیعی وجود نداشته باشد یا مقدار آن ها کمتر  از میزان طبیعی اولیه باشد،به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود ناشی از یک یا چند ماده مغذی که در کل جامعه و یا گروه های خاصی از جمعیت وجود دارد. در بین مواد غذایی ، آدامس نیز ا
خواص زردچوبه
 
زردچوبه یا
زرچوبه ادویه ای زرد رنگ بوده و هزاران سال است که به عنوان گیاه دارویی در
هند استفاده می شود.خواص زردچوبه چه از نظر سلامتی و دارویی چه از نظر
زیبایی و درمان پوست و مو بسیار زیاد است و می‌توان آن را در شکل‌های
مختلفی استفاده کرد.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص زردچوبه تازه با شیر ناشتا و آب گرم برای پوست صورت و لاغری و کبد و تخمدان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
دمپختک یا دمی باقالی از غذاهای سنتی ایرانی است که در عین سادگی، عطر و طعم خوبی دارد.



دمپختک یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با برنج و باقالی زرد درست می‌شود. دمپختک مناسب مجالس و مهمانی‌های رسمی نیست، ولی غذای مطلوبی برای جمع‌های خانوادگی است.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
باقالی زرد (لپه باقالی): یک‌ونیم پیمانه
پیاز: 3 عدد
کره: 100 گرم
نمک و زرچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:



باقالی و برنج را 3 تا 4 ساعت خیس می‌کنیم.
کره را با م
مقدمه
برخی افراد زردچوبه را زعفران هندی یا ادویۀ طلایی می نامند ، زردچوبه یک گیاهی بومی نواحی شرقی شبه قاره هند و حاره جنوبی است که آب و هوای گرمسیری و مرطوب برای رشد و نمو آن مناسب است و در قدیم به علت رنگ زرد و درخشانی که دارد برای رنگرزی پارچه های ابریشمی و پنبه ها استفاده می شد.
ادویه زردچوبه از ریشه یا ساقه زیر زمینی(ریزوم) گیاه زردچوبه گرفته می شود که با آسیاب کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد و این ماده یکی از اجزای مهم پودر کاری برای مصر

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها